برای آشنایی با ارتودنسی دندان قبل و بعد ، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
ارتودنسی یکی از شاخه های علم دندان پزشکی است که هدف آن، برخلاف تصور عموم مردم، تنها زیبایی دندان ها نیست. در واقع ارتودنسی، راه حلی برای اصلاح و رفع ناهنجاری ها مربوط به فک و دندان ها است. مرتب کردن دندان ها به وسیله ی ارتودنسی، دسترسی به نقاط مختلف دهان و دندان ها را آسان تر کرده و موجب می شود بیمار بتواند به خوبی تمام قسمت های مربوط به دندان هایش را تمیز کند. با انجام این کار، از رشد میکروب ها و باکتری ها بر روی دندان ها، پیش گیری شده و سلامت دندان های بیمار ارتقا می یابد.
ارتودنسی دندان قبل و بعد
برای انجام ارتودنسی، همانند هر اقدام دیگری، لازم است اطلاعاتی درباره اقدامات قبل از انجام آن، اقدامات حین درمان و اقدامات پس از درمان جمع آوری کنید. در این مقاله، اقدامات قبل و بعد از درمان ارتودنسی را برای شما شرح داده ایم.
ارتودنسی دندان قبل و بعد
انجام ارتودنسی، به خودی خود باعث آسیب رسیدن به دندان های بیمار نخواهد شد. بلکه در صورتی که بیمار، بهداشت دهان و دندان های خود را به خوبی رعایت نکند، ممکن است غذا لا به لای دندان ها گیر کرده و دندان ها دچار پوسیدگی شوند.
ارتودنسی دندان قبل و بعد
شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که آیا انجام ارتودنسی برای افرادی که بینی خود را جراحی کرده باشند، ایجاد مشکل می کند و یا خیر؟
در صورتی که بخواهید هم ارتودنسی انجام دهید و هم بینی خود را جراحی کنید، بهتر است جراحی بینی پیش از ارتودنسی انجام شود.
برداشتن دستگاه ارتودنسی از روی دندان ها، به این معنا نیست که دوره درمانی شما به پایان رسیده است. پس از برداشتن بریس ها، لازم است تا مدت ها از رتینرها یا همان نگهدارنده ها استفاده کنید و در زمان های تعیین شده از طرف دندان پزشکتان، برای معاینه، به مطب دندان پزشکی مراجعه کنید.
استفاده از رتینرها یا نگهدارنده ها، بعد از درمان، با هدف حفظ دندان ها در موقعیت صحیح آن ها و پیش گیری از بازگشت آن ها به حالتی که پیش از انجام ارتودنسی داشتند، انجام می شود. در صورتی که مراقبت های پس از درمان، به مدت سه سال پس از برداشتن دستگاه ارتودنسی، انجام نگیرد ممکن است لازم باشد تا اقدامات درمانی دوباره از صفر انجام شوند.